Hírek Képgaléria Sajtóvisszhang Támogatóink Vendégkönyv
Hu Ro De
 
HÍRLEVÉL


 

 

Vakációs Programok

a Pottyandi Erdei Iskola Vendégházban- 2018.

 

 

 

  Az 5 napos, hétfőtől - péntekig tartó általános és középiskolás gyerekek számára szervezett pottyandi vakációs programok érdekes játékokkal lepik meg a gyerekeket, lehetőséget nyújtanak csodás tájakon való barangolásra és a játszva tanulásra. Gyalogtúra, tematikus kirándulás és filmklub is várja az érdeklődőket.

 

ÉRKEZÉS: egyénileg, hétfőn 8-9 óra között

HAZAINDULÁS: egyénileg, pénteken 14-15 óra között

SZÜKSÉGES: pohár, papucs, személyes felszerelés

 

II - IV. osztályosoknak: 

  • 2018. július 16 -20.  - Kisiskolások erdei iskolája

Programvezetők: Domokos Péter és Tamás Réka biológusok

A program célja, hogy játszva és örömmel, felszabadultan tanulj arról, ami érdekel a természetből és a kézművességből. Lehetőséged nyílik, hogy a szabadidődet egyszerre szórakozva és hasznosan töltsd el. Megismerkedhetsz a természet szépségeivel, és megértheted miért annyira fontos a környezetbarát viselkedés. A térség növény és állatvilágával barátkozhatsz. Érdekes csapatjátékok várnak rád, melyek során új barátságokat köthettek. Tanösvény látogatás, a patak élővilágának vizsgálata, gyógynövények ismertetése is szerepel a programban, valamint érdekes társasjátékok. Ízelítőt kapsz a csendes falusi életből, láthatod a tehéncsorda vonulását és a falu népi emlékeit.

 

 

V- VI. osztályosoknak:

  • 2018. augusztus 13- 17. – Gimnazisták erdei iskolája

Programvezetők: Domokos Péter és Tamás Réka biológusok

A program alatt, elsajátíthatod a természetjárás alapvető szabályait. Megértheted a környezetszennyezés káros hatásait. Ismerkedhetsz ritka növény és állatfajokkal. Kézműves foglalkozáson fejlesztheted ügyességed. Izgalmas szabadtéri csapatjátékokban, valamint gondolkodást fejlesztő stratégia játékokban vehetsz részt.

  

IV- VIII. osztályosoknak: 

  • 2018. augusztus 20- 24. – Mindennapok a középkorban

Programvezető: Nemes István történelemtanár

A program célja, hogy játékosan ismerkedj meg a középkor mindennapjaival. Pár napig a csapat alkotta szabályok szerint élhetsz, miközben elkészíted a pajzsodat, a fegyveredet és sisakodat. Ráhangolódásod korhű zene, kézművesség, történelmi filmek, szerepjátszás és társasjáték segíti. Fejlődik az összpontosító és az együttműködési képességed, a stratégiai és logikus gondolkodásod.

 

 FIGYELEM! A HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMA MIATT A HELYFOGLALÁS AZ ALÁÍRT JELENTKEZÉSI LAPOK ÉRKEZÉSÉNEK ÉS A PROGRAM KIFIZETÉSÉNEK SORRENDJÉBEN TÖRTÉNIK. A JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTHETŐ AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ LINKRE KATTINTVA.

 

Szervezők elérhetősége:

Riehen Egyesület, Csíkszereda, postakód 530122, Zsögödi Nagy Imre út 140 szám

tel.: 0266-311304, mobil: 0753-200701, e-mail:office@asociatiariehen.ro

Egyéni jelentkezési lap 2018 Nyomtatás Letöltés
Információslap 2018 Nyomtatás Letöltés

    Látogatók száma: 638122
Designed by DirectWEB in 2008 ©