Hírek Képgaléria Sajtóvisszhang Támogatóink Vendégkönyv
Hu Ro De
 
HÍRLEVÉL


 

 

 

Vakációs Programok a Pottyandi Erdei Iskola Vendégházban- 2017.

  Az 5 napos, hétfőtől - péntekig tartó általános és középiskolás gyerekek számára szervezett pottyandi vakációs programok érdekes játékokkal lepik meg a gyerekeket, lehetőséget nyújtanak csodás tájakon való barangolásra és a játszva tanulásra. Gyalogtúra, tematikus kirándulás és filmklub is várja az érdeklődőket.

ÉRKEZÉS: egyénileg, hétfőn 8-9 óra között

HAZAINDULÁS: egyénileg, pénteken 14-15 óra között

SZÜKSÉGES: pohár, papucs, személyes felszerelés

 

II - IV. osztályosoknak: 

  • 2017. július 10. -14.  - Kisiskolások erdei iskolája

Programvezetők: Kerekes Szilárd és Bartha Dalma tanítók

A program célja, hogy játszva és örömmel, felszabadultan tanulj arról, ami érdekel a természetből és a kézművességből. Lehetőséged nyílik, hogy a szabadidődet egyszerre szórakozva és hasznosan töltsd el. Megismerkedhetsz a természet szépségeivel, és megértheted miért annyira fontos a környezetbarát viselkedés. A térség növény és állatvilágával barátkozhatsz. Érdekes csapatjátékok várnak rád, melyek során új barátságokat köthettek. Tanösvény látogatás, a patak élővilágának vizsgálata, gyógynövények ismertetése is szerepel a programban, továbbá érdekes társasjátékok. Ízelítőt kapsz a csendes falusi életből, láthatod a tehéncsorda vonulását és a falu népi emlékeit.

 

 

V- VI. osztályosoknak:

  • 2017. augusztus 7. - 11. – Gimnazisták erdei iskolája

Programvezetők: Kerekes Szilárd és Bartha Dalma tanítók

A program alatt, elsajátíthatod a természetjárás alapvető szabályait. Megértheted a környezetszennyezés káros hatásait. Ismerkedhetsz ritka növény és állatfajokkal. Kézműves foglalkozáson fejlesztheted ügyességed. Izgalmas szabadtéri csapatjátékokban, valamint gondolkodást fejlesztő stratégia játékokban vehetsz részt. 

 

 

 

IV- VIII. osztályosoknak: 

  • 2017. augusztus 21. - 25. – Az Árpád vonaltól a Don kanyarig

Programvezető: Nemes István történelemtanár

 

A program során játszva ismerkedsz a  második világháború eseményeivel, ezen belül elsősorban Magyarország részvételével a második világégésben. A római légiókról és a középkori mindennapokról szóló előző évi sikeres pottyandi történelmi vakációs hét legjobb hagyományait követve az idén is sok játékkal várunk benneteket. Az öntevékeny tanulás módszereivel magad sajátíthatod el mindazt, amire igazán kíváncsi voltál a II. világháborúból. Az 5 nap alatt megismerhetitek a világháború történetét, a különböző hadseregek fegyverzetét és stratégiáját, a legnagyobb csatákat, a magyar hadsereg sikereit és kudarcait. A program stratégiai szimulációkat, térképes hadi tervezést, gazdag médiaanyagot és sok szabadtéri mozgást tartalmazó versenyt és tevékenységet foglal magában.

 

 

Más helyszínű vakációs programok

·         2017. augusztus 14. - 18. - Mű - teremtő 

 

Szakirányító: Bakó Klára képzőművész tanár

Napközis kreációs, kézműves foglalkozás 6-10 éves gyerekeknek.

 

Helyszín: a Riehen Egyesület székhelye, Zsögödi Nagy Imre út 140 szám.
A program időtartama: naponta 9.00–15.00 (a gyerekeket a szülők hozzák /viszik haza)
Amit nyújtunk: szakszerű foglalkozás, apró tízórai, borvíz.
Ami szükséges: rövidnadrág, rövid ujjú blúz, hosszú nadrág, hosszú ujjú ing, kényelmes lábbeli (sportcipő), napkalap, esetleg napvédő krém, fényképezőgép (ha van), pohár, hideg ebédcsomag.

 


  A programok támogatója:           http://asociatiariehen.ro/uploaded/images/magyar_logo.jpg

 

 

Egyeni jelentkezési lap 2017 Nyomtatás Letöltés
Információslap 2017 Nyomtatás Letöltés
Egyéni jelentkezési lap Mű-Teremtő Nyomtatás Letöltés

    Látogatók száma: 553224
Designed by DirectWEB in 2008 ©